>>> Forsiden/Bøker/Tause vitner

CONFLUX forlag har publisert følgende bøker:

Tause vitner

Tittel: Tause vitner

Forfatter: Geir Yttervik, medforfatter: Torgrim Eggen

Forlag: Conflux

ISBN: 978-82-9294807-1

Pris: 358,-

Kjøp boken her!

Kunst i bok

Tause vitner er et tydelig avtrykk i oppvekstfortellinger fra en drabantby. Gjennom sine malerier, og samtale med Torgrim Eggen gir Geir Yttervik publikum et nakent personlig innblikk I øyeblikk fra et liv. Torgrim Eggen rammer dette inn med en nydelig balanse mellom distanse og nærvær i essayet, Fortellinger om det usette. Les mer om Geir Yttervik og se hans bilder i boken Tause vitner, oppvekstfortellinger fra en drabantby. Gjennom sine malerier, og samtale med Torgrim Eggen deler kunstneren personlige øyeblikk fra sitt liv. Mars 1913 var bildene fra boken for første gang utstillt i Kunstnerforbundet,Oslo.

Om forfatterne

Geir Yttervik er født i 1955 på Veitvet i Oslo. Han er billedkunstner og har vært aktiv i Norsk kunstliv siden 70 tallet. Yttervik er innkjøpt av alle betydelige norske kunst institusjoner. Han er omtalt som kunstnernes kunstner.

Torgrim Eggen er født I 1958 i Oslo. Han er en forfatter og har blant annet gitt ut , romanene Hilal, 1995, Pynt, 2000, Jern 2010. Han har skrevet om kunst, design og arkitektur I en rekke artikler og essays. Kunst er også et viktig tema I romanen Pynt. Torgrim Eggen traff Geir Yttervik første gang I 1968 som nabo på Veitvet.