>>> Forsiden/Bøker/SEX - gleder og skuffelser

CONFLUX forlag har publisert følgende bøker:

BOKEN ER UTSOLGT

Om boken

Er jeg normal?

Kan jeg elske uten å ha lyst på sex?

Henger seksualitet sammen med kjærlighet og aggresjon?

Med fokus på relasjon og kontakt, er gestaltterapi et spennende utgangspunkt for å lære om seksualitet. Brigitte Martel åpner dørene til sitt terapirom og skriver om de forbudte områdene ved seksualitet som ofte blir tatt opp i terapi.

Dette er en varm og nær bok om følelser og handlinger knyttet til seksualitet. Vi møter levende mennesker i boken, mennesker som på ulike måter søker etter og finner fram til et livskraftig seksualliv.

Med sin varme, kreativitet og etiske refleksjon har forfatteren skrevet en bok for alle som har tanker og spørsmål om egen seksualitet. Hun viser oss at terapi er en mulighet som står åpen for alle som vil utvikle sitt potensial, bringe lys over mørke partier og bygge opp igjen et knekt selvbilde. Boken inneholder konkrete råd som vil gjøre leseren bedre kjent med sin seksualitet.

Boken er også inspirerende lesning for terapeuter som jobber med mennesker og seksualitet.

Birgitte Martel

Tittel: SEX - gleder og skuffelser

Forfatter: Brigitte Martel

Forlag: Conflux

ISBN: 978-82-997273-9-6

Pris: 320,-

Om forfatteren

Brigitte Martel er visedirektør ved l?École Parisienne de Gestalt (EPG) og er medlem av la Société Francaise de Gestalt. Gjennom en årrekke har hun ledet terapigrupper med tema seksualitet. Hun underviser og veileder i gestaltterapi både i Frankrike og i andre land, deriblant Norge.